Как коледното дръвче може да ви излекува?

0 коментара0/5

Чували ли сте за алергията към коледната елха? А знаете ли, че както коледното дръвче може да ви разболее, така може и да ви излекува. Ето какви са тайните здравословни ефекти на коледната елха.

Как коледното дръвче може да ви излекува?

Алергични ли сте към коледното дърво? >>>

Практикуващите традиционна медицина успяват да превърнат всевъзможни природни средства в лекарства - гъби, водорасли, цветя и разбира се хиляди билки. Защо тогава и живата елхата, която сте украсили у дома за Коледа, не може да бъде природно лекарство.

Всъщност това е напълно възможо и доказано. Някои видове борови дръвчета са изключително богати на здравословната субстанция, позната като пикногенол. Той е известен още от времето на индианците, а впоследствие с него се лекували моряците от скорбут. Добива се от кората на борови дръвчета и най-вече от Европейски крайбрежен бор. 

Днес Pycnogenol® е патентована марка на британската фирма Horphag Research International, които доставят пикногенол по целия свят.

Добави описание

Какви са здравословните свойства и приложения на пикногенола?

Пикногенолът има изключително широк спектър на действие.

Той е ефикасно природно средство за лечение на деменция, безплодие, тромбоза. Ускорява зарастването на повърхностни рани. Има силно противовъзпалително, антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Има също съдоразширяващ ефект и стимулира производството на азотен оксид.

Пикногенолът успешно се бори със свободните радикали, които могат да предизвикат редица заболявания като рак, Алцхаймер, сърдечни заболявания и други. 

Антиоксиданти срещу свободни радикали >>>

Пикногенолът е многократно по-добър от витамин С и Е, които са най-силните противници на свободните радикали в организма ви.

Добави описание

Особено ефективен е пикногенолът и в борбата срещу образуването на тромби (съсиреци) в кръвта, които могат да запушат кръвоносните съдове и да доведат до инфаркт или инсукт. Пикногенолът намалява риска и от белодробна емболия, разширени вени, сърдечен удар и др. 

Пикногенолът е незаменим природен лек и при еректилна дисфункция, астма, ставни заболявания, диабет.

Лечебната сила на дърветата >>>

11.12.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как коледното дръвче може да ви излекува?".

Още от "Съвети"

Фуния за уриниране - как жените станаха мъже?

Фуния за уриниране - как жените станаха мъже?

Не ви ли се е искало да притежавате мъжкото удобство да уринирате прави? Макар и да звучи абсурдно, съществува фуния за уриниране, която позволява на жените да уринират като мъже – прави, до някое дръвче. 

Антибиотици – революция в медицината

Антибиотици – революция в медицината

Знаете ли, че антибиотиците се произвеждат от гъби (плесен) и бактерии? Със създаването на първия антибиотик през 1928 г. са спасени милиони хора, но наред с ползите, антибиотиците имат и много нежелани странични ефекти. 

Здравословна ли е био манията?

Здравословна ли е био манията?

Не обръщате никакво внимание на съставките и произхода на храните и търсите просто евтиното или пък сте от хората, които четат етикетите на продуктите сякаш са особено увлекателни романи и нямат нищо против да платят 3-4 пъти повече за био храна?