Как коледното дръвче може да ви излекува?

0 коментара0/5

Чували ли сте за алергията към коледната елха? А знаете ли, че както коледното дръвче може да ви разболее, така може и да ви излекува. Ето какви са тайните здравословни ефекти на коледната елха.

Как коледното дръвче може да ви излекува?

Алергични ли сте към коледното дърво? >>>

Практикуващите традиционна медицина успяват да превърнат всевъзможни природни средства в лекарства - гъби, водорасли, цветя и разбира се хиляди билки. Защо тогава и живата елхата, която сте украсили у дома за Коледа, не може да бъде природно лекарство.

Всъщност това е напълно възможо и доказано. Някои видове борови дръвчета са изключително богати на здравословната субстанция, позната като пикногенол. Той е известен още от времето на индианците, а впоследствие с него се лекували моряците от скорбут. Добива се от кората на борови дръвчета и най-вече от Европейски крайбрежен бор. 

Днес Pycnogenol® е патентована марка на британската фирма Horphag Research International, които доставят пикногенол по целия свят.

Добави описание

Какви са здравословните свойства и приложения на пикногенола?

Пикногенолът има изключително широк спектър на действие.

Той е ефикасно природно средство за лечение на деменция, безплодие, тромбоза. Ускорява зарастването на повърхностни рани. Има силно противовъзпалително, антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Има също съдоразширяващ ефект и стимулира производството на азотен оксид.

Пикногенолът успешно се бори със свободните радикали, които могат да предизвикат редица заболявания като рак, Алцхаймер, сърдечни заболявания и други. 

Антиоксиданти срещу свободни радикали >>>

Пикногенолът е многократно по-добър от витамин С и Е, които са най-силните противници на свободните радикали в организма ви.

Добави описание

Особено ефективен е пикногенолът и в борбата срещу образуването на тромби (съсиреци) в кръвта, които могат да запушат кръвоносните съдове и да доведат до инфаркт или инсукт. Пикногенолът намалява риска и от белодробна емболия, разширени вени, сърдечен удар и др. 

Пикногенолът е незаменим природен лек и при еректилна дисфункция, астма, ставни заболявания, диабет.

Лечебната сила на дърветата >>>

11.12.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как коледното дръвче може да ви излекува?".

Още от "Съвети"

Вредни ли са сутиените?

Вредни ли са сутиените?

Според признанията на много жени красивото бельо дава чувството на увереност и съзнание за собствена неотразимост.

Почистване на зъбен камък - какво трябва да знаем?

Почистване на зъбен камък - какво трябва да знаем?

Защо се образува плака по зъбите и как да предотвратим това, както и полезна информация и съвети за почистването на зъбния камък.

Нова мода: Медальони копия на детски зъби

Най-честите митове за зъбите

Струва ви се, че за зъбите вече всичко ви е известно. Но постоянно възникват нови версии на старите норми.