Тест: Сутиен според формата на гърдите

0 коментара0/5

Каква е формата и големината на гърдите ви, за да ви кажем какъв е идеалният модел сутиен за вас.

Тест: Сутиен според формата на гърдите

Изборът на подходящ сутиен е от огромно значение за здравето ви, дори да не го осъзнавате. Неудобният сутиен, който е твърде стегнат, хлабав, голям, малък и прочие, може да причини неприятен дискомфорт, като болки в гърба, кръста, в областта на бюста и т.н. Ето защо е важно да знаете какъв сутиен ви подхожда според формата и размера на гърдите ви.

Вижте още:  
Сексуалният темперамент според формата на гърдите >>>

Асиметрични

Пълната симетрия е непозната на природата и човешкото тяло. При повечето жени едната гърда е съвсем малко по-голяма от другата. Но в някои случаи разликата в размера е доста по-осезаема

Добави описание

При такова разминаване в размера на гърдите за предпочитане са сутиените с допълнителни подплънки, които могат да се слагат и махат. Така може в едната чашка да оставите подплънките, а в другата да ги махнете и видът на гърдите ще бъде идеален.

Вижте още:  
Със или без сутиен - кое е по-полезно за гърдите ви? >>>

Звънчета

Обикновено такава е формата на по-големите и съответно тежки гърди. Наблюдава се също и при жени с по-малък бюст, които са отслабнали, а паралелно с това и гърдите им са намалили размера си, като ефектът е форма камбанки - стеснени в горната част гърди и по-обемни в долната. 

Добави описание

Подходящи са повдигащи сутиени тип бандана или с чашки, покриващи целия бюст, за да оформят гърдите и да ги държат на мястото им.

Изток - Запад

Гърдите обикновено са с форма на лисича муцунка, а зърната сочат леко встрани. 

Добави описание

Най-подходящи са пристягащи сутиени, които събират гърдите една към друга. Такива са спортните сутиени или тези, при които презрамките минават през врата и се кръстосват отзад. 

Раздалечени

За разлика от "Изток - Запад" при тази форма гърдите обикновено са малко по-обемни, а зърната сочат напред.

Добави описание

Подобен тип бюст стои чудесно в сутиен тип балкон, тъй като има едновременно повдигащ и прибиращ ефект. 

Ягоди

Това са предимно малки гърди, които в горната част са по-широки от долната. 

Добави описание

Подходящи са повдигащите сутиени или т.нар. "plunge" сутиени, които придават повече обемност на бюста.

Сълзи

Наподобяват "звънчетата", но с тази разлика, че при гърдите с формата на сълза стеснението в горната част не е толкова изразено, а в профил извивката на гърдите е по-скоро навън, а не навътре. Тоест гърдите имат повече обем.

Добави описание

Избере "plunge" сутиен или с повдигащ ефект, който обаче да не покрива изцяло гърдите. Лекото повдигане на гърдите ще направи невидимо стеснението в основата им и ще ги накара да изглеждат с приятна заоблена форма.

Вижте още:  7 сутиена, от оито всяка жена има нужда >>>

Кръгли

Видимо няма разлика между горната и долната им част. Просто изглеждат кръгли със сочещи напред зърна. Такива обикновено са гърдите, постигнати с хирургична намеса, но някои жени притежават такива по рождение. 

Добави описание

С подобен тип гърди може да си позволите почти всеки сутиен, но най-добре изберете нещо по-изрязано или пък секси сутиен тип балкон.

Съвети:  Когато купувате сутиен >>>

Добави описание

Вижте още:  
Каква е перфектната форма на женските гърди? >>>

24.04.2017/Ели Йорданова

 

Още за: гърди, сутиен

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тест: Сутиен според формата на гърдите".

Още от "Съвети"

Лекарства с изтекъл срок на годност

Лекарства с изтекъл срок на годност

Срокът за годност на лекарствата не е просто за украса и не бива да го пренебрегвате. Внимавайте да не ви продадат лекарства с изтекъл срок на годност, тъй като и това е практика. Навярно няма да ви навредят, но няма и да ви помогнат. 

Слънцето може и да е полезно

Слънцето може и да е полезно

За вредата на слънцето се говори много. И с право. Прекомерното излагане на слънце на незащитена кожа може да бъде изключително опасно. Освен вредно обаче, слънцето може да да бъде и много полезно. Всеки от нас има жизнена нужда от слънчевите лъчи.

Лято без цистит

Лято без цистит

Пикочните инфекции често се случват през лятото и могат да провалят почивката ни. Няколко полезни съвета ще ни помогнат да забравим за цистита.