8 здравословни подаръка за Коледа

0 коментара0/5

На Коледа си пожелаваме здраве, а какъв по-хубав начин да илюстрирате пожеланията си от здравословен подарък за празника. Ето нашите предложения...

Добави описание

Почивка за двама
Пътуването и смяната на обстановката доказано подобряват значително здравословното състояние. Ето защо си подарете една екскурзия за двама на любимо място. А още по-здравословен подарък би била почивката в санаториум.

Подарък – СПА процедура
Напоследък СПА е модерен начин за отмора и подобряване на здравето. Всевъзможните масажи действат разтоварващо и тонизиращо, така че със сигурност това е един страхотен подарък за Коледа.

Цъфтящ чай 
Цъфтящият чай е една китайска тайна за здраве. А ефектният му вид в комбинация с красив чайник го превръщат в страхотна идея за здравословен коледен подарък. А може пък просто да заложите на комплект от ароматни чайове за една по-вкусна и топла зима.

Кошница с медени изкушения
Подаръчните кошници са класика покрай Коледа, но вместо да ги пълните с месни изделия, козметика и какво ли още не, тази година подарете изцяло тематична медена кошница. Медените изделия са не само вкусен, но и безкрайно здравословен подарък. А за по-ефектна визия и като здравословна подправка може да добавите и ядки в кошницата.

Топли плетива
Бабините шушони, плетени ръкавички, шапки и пуловер са безценен подарък. Не само защото са ръчно изплетени, подарени с любов, но и защото ще ви предпазват от простудни заболявания. А и няма нищо по-хубаво да се сгушите в меки и топли плетива през зимата.

Здравословен кухненски уред
Сокоизтисквачка, уред за готвене с минимално количество мазнина и редица други кухненски съоръжения могат успешно да се впишат в представата за здравословен Коледен подарък.

Ваучер за БИО магазин
Ваучерите станаха популярен подарък, когато не сте сигурни какво точно да купите. Но да дадете пари някак не върви и не е празнично, а пък и не е ясно дали човекът ще ги похарчи наистина за подарък. Ето защо ваучерите за конкретен магазин са идеален подарък за Коледа. А за да бъде подаръкът ви и здравословен, тази година може да изберете ваучер за БИО магазин.

Здравословна ли е био манията? >>>
С етикет "Био" >>>
Вярно-невярно за био продуктите >>>

Откажете цигарите
Ще направите подарък не само на себе си, но това навярно ще и най-хубавият и здравословен подарък за близките ви непушачи.

Електронна цигара – безвредна за здравето >>> 

16.12.2013/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "8 здравословни подаръка за Коледа".

Още от "Съвети"

Храна за остър ум

Храна за остър ум

Храната е здраве. Целесъобразният начин на хранене може да поддържа здравето ви в страхотна форма и дори да ви изцели от някои болести. Ако е подбрана по правилен начин храната може дори да окаже благоприятно влияние върху мозъка и мисловната ви дейност.

За какво да внимавате по Великден?

За какво да внимавате по Великден?

Обикновено по празниците хората се отпускат, отдават се на почивка и покрай веселбата забравят за опасностите, които застрашават здравето им. За какво да внимавате по Великден и как да изкарате празника си „безаварийно“?

Как гримът може да ви разболее?

Как гримът може да ви разболее?

Красотата може да бъде опасна за здравето, ако използвате некачествена козметика. Ето как козметиката може да навреди на здравето ви, кога и защо е опасна и как да избегнете рисковете за здравето си?