Може ли квантовата теория да направи живота ви по-добър?

0 коментара0/5

Какво представлява квантовата теория? Могат ли позитивните мисли да направят живота ви по-добър? Научете как точно да използвате квантовата теория за собствено благополучие.

Може ли квантовата теория да направи живота ви по-добър?
 © iStock

Има много факти и изследвания, които показват, че мислите ни имат огромна сила. Дали тези мисли са изказани на глас или запазени в съзнанието ни, няма значение. Ако една мисъл преминава през нашия ум, тя потенциално има силата да влияе върху нашата реалност. От тук произтича и идеята, че оформянето на нашите мисли може да оформи и живота ни по един по-добър начин. Всичко това се обяснява с квантовата теория.

Какво е квантовата теория?

Квантовата теория се фокусира върху идеите, стоящи зад квантовата физика. Според нея мислите и намеренията на човек действително могат да повлияят на неговото настояще и бъдеще. Според квантовата теория има взаимосвързаност между всички неща. Фокусирайки мислите и действията си в определена посока, може да влияете върху това, което желаете и да го насочвате към вас.

Прочетете още:

Защо е важно да бъдем позитивни >>>

Квантова теория и по-добър живот

Най-просто казано: човек привлича в живота си това, за което мисли. Неслучайно много хора, които постоянно се притесняват и страхуват за различни неща, си навличат куп беди. Силата на мисълта може да се прояви както в позитивния аспект, така и в негативния. Освен това влияние върху живота на човек оказват както неговите съзнателни мисли, така и несъзнателните му такива.

Ако човек си наложи да мисли позитивно и бъде наистина последователен в това, той рано или късно ще пожъне успех.

Добави описание

За да се радвате на повече положителни неща в живота си, вие наистина трябва да повярвате, че те могат да се случат. Някои хора избират да мислят така, сякаш исканото вече се е случило, което им помага да възприемат самата идея по-лесно. Освен това промяната в мисленето би повлияла и върху начина, по който човек вижда света. Едно позитивно мислене неминуемо ще направи и реалността по-добра.

7 начина да бъдете по-позитивни >>>

Работи ли наистина квантовата теория?

Това е може би въпросът, който най-много ви вълнува. Има ли смисъл да мислите за нещо, което силно желаете, ако то в крайна сметка си остане само несбъдната мечта? Поставянето на постижими цели и съсредоточаването на съзнанието към тях със сигурност има полза и ще направи живота ви по-добър.

Никой не може да ви каже за колко време желанието ви ще се изпълни, защото тук няма срокове. Научно позитивните мисли правят човек оптимист, което само по себе си е предпоставка за по-добро здраве и по-високи нива на постижения. Оптимистите също така са склонни да привличат повече положителни неща в своя живот.

28 вдъхновяващи цитата, които ще ви ободрят >>>

03.05.2017/Милена Алексиева

Още от "Психология"

Депресията - I

Депресията - I

Какви са външните прояви на депресията?

Управление на стреса

Управление на стреса

Сякаш вече го познаваме - намираме бързо симптомите и едновременно с това следим за всяка нова тенденция или новост в борбата с последиците му.

Преувеличаването -  прищявка или болест?

Преувеличаването - прищявка или болест?

Обичате да представяте нещата не точно такива, каквито са? Приятелите ви се подхилват под мустак всеки път когато разпалено разказвате някоя случка? Мислите, че знаете всичко за навика си да преувеличавате, но... дали е така?