Може ли квантовата теория да направи живота ви по-добър?

0 коментара0/5

Какво представлява квантовата теория? Могат ли позитивните мисли да направят живота ви по-добър? Научете как точно да използвате квантовата теория за собствено благополучие.

Може ли квантовата теория да направи живота ви по-добър?
 © iStock

Има много факти и изследвания, които показват, че мислите ни имат огромна сила. Дали тези мисли са изказани на глас или запазени в съзнанието ни, няма значение. Ако една мисъл преминава през нашия ум, тя потенциално има силата да влияе върху нашата реалност. От тук произтича и идеята, че оформянето на нашите мисли може да оформи и живота ни по един по-добър начин. Всичко това се обяснява с квантовата теория.

Какво е квантовата теория?

Квантовата теория се фокусира върху идеите, стоящи зад квантовата физика. Според нея мислите и намеренията на човек действително могат да повлияят на неговото настояще и бъдеще. Според квантовата теория има взаимосвързаност между всички неща. Фокусирайки мислите и действията си в определена посока, може да влияете върху това, което желаете и да го насочвате към вас.

Прочетете още:

Защо е важно да бъдем позитивни >>>

Квантова теория и по-добър живот

Най-просто казано: човек привлича в живота си това, за което мисли. Неслучайно много хора, които постоянно се притесняват и страхуват за различни неща, си навличат куп беди. Силата на мисълта може да се прояви както в позитивния аспект, така и в негативния. Освен това влияние върху живота на човек оказват както неговите съзнателни мисли, така и несъзнателните му такива.

Ако човек си наложи да мисли позитивно и бъде наистина последователен в това, той рано или късно ще пожъне успех.

Добави описание

За да се радвате на повече положителни неща в живота си, вие наистина трябва да повярвате, че те могат да се случат. Някои хора избират да мислят така, сякаш исканото вече се е случило, което им помага да възприемат самата идея по-лесно. Освен това промяната в мисленето би повлияла и върху начина, по който човек вижда света. Едно позитивно мислене неминуемо ще направи и реалността по-добра.

7 начина да бъдете по-позитивни >>>

Работи ли наистина квантовата теория?

Това е може би въпросът, който най-много ви вълнува. Има ли смисъл да мислите за нещо, което силно желаете, ако то в крайна сметка си остане само несбъдната мечта? Поставянето на постижими цели и съсредоточаването на съзнанието към тях със сигурност има полза и ще направи живота ви по-добър.

Никой не може да ви каже за колко време желанието ви ще се изпълни, защото тук няма срокове. Научно позитивните мисли правят човек оптимист, което само по себе си е предпоставка за по-добро здраве и по-високи нива на постижения. Оптимистите също така са склонни да привличат повече положителни неща в своя живот.

28 вдъхновяващи цитата, които ще ви ободрят >>>

03.05.2017/Милена Алексиева

Още от "Психология"

Какво издава почеркът за характера ви?

Какво издава почеркът за характера ви?

Почеркът може да издаде много за човека и неговия характер. Кои са основните показатели, по които човек може да разгадае характера по почерка. Научете повече за това, какво издава почеркът ви!

18 съвета, с които ще промените живота си

18 съвета, с които ще промените живота си

Можете да подобрите изхода от всяка ситуация. Просто използвайте някои от тези 18 съвета, с които ще промените живота си.