Погрижи се за себе си! Как се "обаждат" хемороидите?

0 коментара0/5

Лечението е бързо и неоперативно в ОН КЛИНИК - София, Варна и Бургас

Основните белези са кръв и подаване навън след изхождане. Съществени оплаквания са още: усещане за чуждо тяло, сърбеж, отделяне на слуз, както и чувство за ненапълно освободено дебело черво.

ОН КЛИНИК - СофияПричините за появата на хемороидите при мъжете и жените са различни. Ако при жените са следствие на бременността и родилните напъни, то при мъжете водеща роля имат физическите натоварвания - тежък труд или силови спортове. И при двата пола негативно въздейства консумацията на пикантни храни и алкохол. Червеното вино съдържа танин, който не оказва благоприятно влияние върху съдовата стена и отключва описаното оплакване. Злоупотребата с концентрирани напитки води до същия ефект.

Какво точно се случва? Засилва се притокът на кръв в аналната област, хемороидалните възли се увеличават и излизат извън аналния канал. Сред съюзниците им са запек, диария, клизми и разхлабващи медикаменти. В цял свят ОН КЛИНИК е водещ медицински център за премахване на хемороиди и анални фисури без операция и без болка.

Хемороидалната болест протича на цикли: пристъп с остра болка и кръвотечения се редува с утихване на оплакванията. На практика проблемът не изчезва. Хемороидите прогресират в следваща фаза на развитие като кръвотеченията стават все по-обилни, а болките - по-интензивни. Неприятните усещания в аналната област не винаги се дължат на хемороидите. Аналната фисура също предизвиква силни болки.

В ОН КЛИНИК хемороидите и аналните фисури се премахват без операция и без болка. От 1-ви до 3-ти стадий на развитие на хемороидите лечението е неоперативно и безболезнено. С краткотрайни процедури се прихваща възелът и до 7-10 дни той изчезва. В 4-ти (последен) обаче операцията е неизбежна. Заслужава ли си да отлагате?

  • ОН КЛИНИКЗапишете още днес час за преглед с обаждане на тел. 0700 119 19

През МАРТ - месеца на ЗДРАВЕТО прегледа в ОН КЛИНИК е с -50% отстъпка.

Още информация на www.onclinic-bg.com

Още от "Полезно"

Градинарството като терапия

Градинарството като терапия

Какви са ползите за здравето ни от градинарстовото, пък било то и само на балкона у дома? Как градинарството може да действа терапевтично и да ни помогне да се справим със стреса. Научете повече за градинарството като терапия.

10 знака, че имате проблеми със здравето

10 знака, че имате проблеми със здравето

И вие ли сте от хората, които не обръщат внимание на здравето си, освен, ако не се появят сериозни симптоми на дадено заболяване? А притежавате ли някой от следните знаци, че имате проблем със здравето?

Спешна помощ с Цветята на д-р Бах

Спешна помощ с Цветята на д-р Бах

RESCUE е може би най-популярната комбинация от цветни есенции на д-р Бах. Смята се, че тя има чудотворно дейстивие за справяне с различни стресови ситуации. Научете повече за тази комбинация, за която се смята, че е спасила милиони животи.