Грижа за жената в менопауза

5 коментара2/5

Нов продукт се грижи за жената в менопауза.


8 часа работа, 8 часа сън, 8 часа почивка…

Нов продукт се грижи за жената в менопауза10 години пубертет, 20 години полова зрялост, 20 години критическа възраст… Всичко изглежда предопределено. Но всъщност кой от нас спи точно 8 часа на ден? И има ли биологичен закон, който обрича жената на задължителни „кризи” след 40?

Това, което фактически се случва на жената след 40, е намаляване на хормоналната активност на яйчниците – преходен период, известен като климактериум и продължаващ от 5 до 20 години.

Парадоксално, но именно този период е един от най-добрите за всяка жена – децата вече са отгледани, важните битки – спечелени. Вече е дошло времето жената да се почувства свободна, да се наслаждава на повече свободно време, да се отдаде на любими занимания. И ето че точно тогава (около 45-ата година) започват първите хормонални промени. Понякога това означава само по-редки менструални цикли, но често хормоналните промени водят до множество неприятни симптоми като, депресивни настроения, тревога, плачливост, главоболие, световъртеж, безсъние, увеличаване на телесното тегло, потиснато самочувствие, горещи вълни, нощни изпотявания.

За щастие съвременната медицина лесно може да се справи с дискомфорта на този период, дори без да използва хормонално заместителна терапия. Науката познава фитоестрогените - естествени субстанции, чиито структура и функции наподобяват тези на женските полови хормони и коригират неприятните оплаквания характерни за този етап от живота на жената.

На пазара вече съществува нов продукт – Мабел. Специално създаден за грижа за жената в менопауза. Единственият продукт, съдържащ двете групи растителни естрогени - изофлавони и лигнани. И това не е всичко. Мабел е нехормонален продукт, без странични ефекти. Богатият състав на Мабел, оказва комплексно влияние върху всички симптоми на менопаузата – повишена тревожност, нервност, плачливост, горещи вълни, нощно изпотяване и безсъние, но също така подобрява общото психическо състояние на жената - депресивни и апатични състояния, необосновано чувство за малоценност.

 

 

Мабел

 

 

Търсете в аптеките
 

Мабел подпомага общото здравословно състояние – намалява риска от сърдечно-съдови и мозъчно-съдови инциденти, спомага за запазване здравината на костите и допринася за превенция на остеопороза.

Ето защо Мабел не е предназначен само да облекчи симптомите на менопауза. Мабел е специална грижа за жената в този период от нейния живот.

Помнете, организмът непрекъснато се променя – бавно и постепенно. Но нито една промяна в него не е „критическа”, ако още при началните симптоми помислим за себе си и как да си помогнем. Потърсете естествения съюзник срещу хормоналния дисбаланс -  Мабел с 1-2 таблетки дневно, ще запазите усещането и самочувствието си на все още млада и жизнена, уверена в себе си жена.

 

5 коментарaДобави коментар »

PeKi

От PeKi27.03.2010, 13:42 ч.

Пих Мабел известно време и като че ли в началото имаше ефект за вълните и изпотяването. При мен проблемът е предимно в нервността и виенето на свят и не ми повлия. Чудя се дали бих могла да го пия в комбинация с друго за...

Виж всички коментари за "Грижа за жената в менопауза".

Още от "Полезно"

Киста на яйчника

Киста на яйчника

Кистата на яйчниците и поликистозните яйчници са сред най-често срещаните женски заболявания. Какви са симптомите и как се диагностицира кистата на яйчника, както и как можем да се справим със заболяването с алтернативни методи. Научете повече за кистата на яйчника.

Хранителни добавки WASSEN

Хранителни добавки WASSEN

Английската компания WASSEN International Ltd., е една от водещите европейски компании в областта на хранителните добавки.

Ин витро - шансът за двойки с репродуктивни проблеми

Ин витро - шансът за двойки с репродуктивни проблеми

Броят на двойките с репродуктивни проблеми у нас расте. Какви са причините една двойка да не може да има дете по естествен път, на какви изследвания трябва да се подложат мъжът и жената и как протича самата Ин витро процедура. Вижте какво ни разказа д-р Николай Попов.