Ох, това ужасно хъркане!

7 коментара4/5

 Случвало ли ви се е да не спите цяла нощ, а на сутринта да се чувствате като зомби? Вашият любим спи спокойно, а вие слушате симфонията на неговото хъркане и не мигвате до сутринта?

Много жени посочват хъркането на съпрузите си като основен недостатък, от който възникват кавги и негативи в отношенията на семейството. Често пъти се стига до спане в различни стаи заради досадния звук.

 

Ох, това ужасно хъркане!


Хъркането води до сутрешно главоболие, чувство за хронична умора, разсеяност, влошаване на паметта, застрашава редица вътрешни органи. Сънят и спокойствието са нарушени за цялото семейство. То може да е симптом на много по-сериозни проблеми, като сънната апнея. Това е заболяване, при което между 300 и 500 пъти за една нощ човек инцидентно престава да диша за момент.

При 60 – 70% от случаите причината за хъркането е отпускане на мускулите на мекото небце. От загубата на нормалния си тонус мускулите се разместват и вибрират, в резултат на което се появява специфичният звук.

Хил клиник предлага комплексно решение за премахване на хъркането, а професор Румен Бенчев е един от най-добрите и квалифицирани УНГ специалисти в Европа. Посещението на клиниката ви гарантира завинаги спокойни и тихи нощи!

 

 

 

Ох, това ужасно хъркане!Ако причината за хъркането е слабост на мекото небце, лазерната процедура е перфектният метод - минимално инвазивен и с гарантиран успех. Процедурата е абсолютно безболезнена за пациента и е амбулаторна, т.е. не се налага болничен престой или възстановителен период.

Лазерната терапия може да се комбинира с радиочестотна термотерапия. Използването на радиочестота позволява комплексно и ефективно лечение без болка и дискомфорт. Пациентът незабавно се връща към ежедневните си занимания.  

Хил клиник предлага пълната гама диагностика и лечение на всеки проблем, свързан с ушите, носа и гърлото (полипи, певчески възли, кисти на гласните гънки, ринопластика). Процедурата се назначава след обстоен преглед и комплексна диагностика от УНГ-специалиста, професор Румен Бенчев.

Не отлагайте посещението си в Хил клиник! Там ще ви помогнат да си върнете пълноценния сън и качеството на живот.Хил клиник

 

 

7 коментарaДобави коментар »

Nova90

От Nova9029.12.2015, 23:14 ч.

Най-доброто бързо решение са тапите за уши. Когато не мога да спя винаги ги използвам. Най-евтините и удобни за оранжевите на 3М - продават ги във всяка аптека. Ако ви се чете по въпроса, информация има тук...

Виж всички коментари за "Ох, това ужасно хъркане!".

Още от "Полезно"

Дяволът, наречен запек

Дяволът, наречен запек

Ако ваканцията има дявол, то това е запекът. Дори и по принцип да не страдате от запек, смяната на ежедневния ритъм, разликите в климата и в начина на хранене, са основните виновници за проблемите със стомашно-чревния тракт.

Как да се справите с безсънието?

Как да се справите с безсънието?

Безсънието, независимо дали в тежка, или лека форма, оставя трайни следи върху здравето на човек – както физически, така и психически. Ето някои полезни съвети и рецепти как да се справите с този проблем.