I believe I can fly

0 коментара4/5

“Винаги съм знаела, че мога да летя, но крилата ми бяха здраво завързани за гърба с бяла сатенена панделка.

I believe I can flyУсещането беше как тази панделка се развързва и крилата ми се разтварят, в началото омачкани и несигурни като на новоизлюпено орле, след това все по-широки и по-силни, чувах вятъра, който свистеше около мен и се издигах много нависоко,  беше невероятно да усещам тази безгранична, абсолютна лекота и свобода..... След това разбрах, че посоката не е нагоре, а навътре, човек лети към самия себе си и най-голямото щастие е когато се срещнете двамата – ти, който не си вярвал, че можеш да летиш и ти, който винаги си го знаел.”

 Така Вера описва преживяванията от участието си на семинарите “Същност”. “Спомни си случай, в който си искала много силно нещо. Мислиш си, че ако го получиш, ще си най-щастливия човек на света. Събуждаш се една сутрин и хоп – получаваш го! Радваш се две седмици. На третата вече не ти е толкова интересно и почваш да искаш следващото нещо. Сега знам, че щастието е в мен самата и зависи само от мен, а не от нещата, които имам. Щастието е в това да бъдеш себе си и да го споделяш с хората около теб. И да можеш да летиш.”

От 2004 г. насам повече от 2500 души са минали през незабравимото няколко дневно преживяване, в което през радостта, смеха, а понякога и през сълзите, започва дългото пътешествие към себе си. Тази година фондация „Същност“ има 5-годишен юбилей и ще го отпразнува със семинар, посветен на юбилея.

“Всеки семинар е различен и непредвидим и никога не знаем със сигурност какво ще се случи. За петия си рожден ден искаме да видим какво ще стане, ако съберем 500 души на едно място. Това е един вид научен експеримент, нещо като експериментите в ЦЕРН в Швейцария.”, шегува се Милена Ненкова, директор на фондация „Същност“. “Семинарите действат подобно на гигантския ускорител, само че “опасността” не е от създаване на черна дупка, а от откриване на собствените ни неограничени потенциали. Така че в периода 10-14 юни, когато се провежда семинара, в София може да се наблюдават някои аномалии, свързани с отделяне на голямо количество свободна положителна енергия, което може да доведе до спиране на тока, магнитни бури и други”.

От фондацията са сигурни, че юбилейният семинар ще бъде уникално и разтърсващо преживяване. Вече 2 месеца повече от 50 души работят по организацията му. Семинарът ще завърши с церемония по връчването на първите по рода си награди за личностно развитие в България – наградите „Същност“.

Повече информация за юбилейния семинар може да намерите на www.sledva.com и на  www.essencebulgaria.org
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "I believe I can fly".

Още от "Полезно"

Ксеноестрогени - опасните химикали около нас

Ксеноестрогени - опасните химикали около нас

Какво представляват ксеноестрогените и защо са толкова опасни за нашето здраве? Какво е естрогенна доминантност, как да я познаем и как да намалим приема на ксеноестрогени в ежедневието си?

Ваканция без досадни насекоми

Ваканция без досадни насекоми

Най-ефективното и използвано средство за предпазване от тях са репелентите – препарати за лична употреба, с максимално дълготраен ефект на действие – от 3 до 6 часа.

Токсините – невидимата заплаха

Токсините – невидимата заплаха

Твоето тяло живее в града и малко по малко заприличва на него – обвито от цигарен дим, задръстено от храна пълна с консерванти и оцветители, изнервено и мрачно от вечно забързаното ежедневие.