Минерали от Мъртво море гарантират чиста кожа от псориазис

0 коментара0/5

Най-често задавани въпроси за лечението на псориазис в ОН КЛИНИК

Минерали от Мъртво море гарантират чиста кожа от псориазис

В какво се състои методът за лечение на псориазис в ОН КЛИНИК?

Прилагат се препарати, които се нанасят върху засегнатата и променена от заболяването кожа. В състава им влизат изцяло натурални компоненти, сред които соли и минерали от лечебното Мъртво море. Препаратите не съдържат стероиди, кортизон, антибиотици. Лечението е безопасно и без негативни последствия, а резултатът е чиста и гладка кожа.

Колко време продължава?

Най-често от 6 до 12 седмици. Времетраенето се определя от вида на псориазиса, причините за появата му, а също и от индивидуалните особености на организма. При точно спазване на указанията на лекаря първите резултати настъпват след втората седмица на употреба като може да се очаква ефект на гладка кожа, след което се възстановява и нормалният цвят на кожата. Периодите на ремисия (затишие) на заболяването са значително по-дълги в сравнение с други форми на лечение.

Може ли псориазисът да бъде излекуван напълно?

В света все още няма такъв метод, с който да бъде се постигне окончателно излекуване. Лечението в ОН КЛИНИК дава възможност да бъдат премахнати оплакванията за период по-дълъг в сравнение с други методи на лечение.

От кога се провежда лечение по този метод?

ОН КЛИНИК е международна медицинска мрежа с над 140 филиала в цял свят. Нашите клиники в чужбина практикуват този метод от средата на 2002 година с много сериозен успех. В България първите пациенти бяха приети в края на 2004 година като част от тях продължават да са в ремисия на заболяването и до днес. Лечението с препаратите на ОН КЛИНИК изисква старателност и систематичност без да налага ограничаване на всекидневните занимания.

ИЗВЪНРЕДНА ДАТА на прием във гр. Варна:

25 юни 2016
д-р Нешков, ОН КЛИНИК - София

Запишете час с обаждане на тел. 0700 119 19 или на 0885488088

24-часов достъп до въпроси и запис на час през www.onclinic-bg.com
 

Още от "Полезно"

Септофорт

Септофорт

Вламарк пусна на българския пазар вече и първия си лекарствен продукт – Септофорт. 

Добрината се чувства навсякъде

Добрината се чувства навсякъде

Боримир Марчев е на 13 години от Разград с туморно образувание в малкия мозък. След операция в България лечението е продължено в Анадолу Медицински Център.

“Сега съм по-настървен за живот“

“Сега съм по-настървен за живот“

Това е история за ад и надежда.