Медицински център „Оксилайф-София" - за по-качествен живот

0 коментара0/5

Медицински център „Оксилайф-София", разположен в полите на Витоша, предлага съвременна апаратура и отлични специалисти, за да подобри качеството на здравеопазването у нас и да се доближи до световните стандарти в медицината.

Медицински център „Оксилайф-София" - за по-качествен живот

Мотото „За по-качествен живот“ отразява целта на екипа на МЦ „Оксилайф“ – София: не само терапия, но и профилактика и грижа за добрата форма и красотата на пациентите. Затова оборудването на центъра в тази сфера е
наистина впечатляващо.
 

Медицински център „Оксилайф – София” разполага с уникална двусекторна барокамера с общ капацитет 14 места за терапевтично и високо налягане.

 

уникална двусекторна барокамера с общ капацитет 14 места

Хипербалната оксигенация се прилага при здрави хора за подобряване на имунния, хормонален и метаболитен статус на организма. Има доказан козметичен ефект за подмладяване на кожата и антицелулитно действие.

Подобрява общото състояние при физическа и умствена умора. Прилага се при декомпресионни разстройства, газова емболия, лечение на тежки инфекции, отравяния, пластична и реконструктивна хирургия, травматология, хематология, белодробни заболявания, лицево-челюстна хирургия, аутизъм и церебрална парализа, както и при пациенти, подложени на физически и психически натоварвания, претърпели тежки фрактури, диабет и диабетно стъпало.

уникална двусекторна барокамера с общ капацитет 14 места

Хипербалната оксигенация повишава работоспособността, подобрява обмяната на веществата, подмладява кожата и укрепва организма. В изключително модерната барокамера децата могат да бъдат придружавани от свой родител, което пък им осигурява  допълнително спокойствие и правилно лечение.

 

В „Оксилайф – София” е  единствената професионална мултисензорна SPA капсула с Wellness система Cocoon IR и 5 автоматични програми: body wrap, антистрес, уелнес и детоксикация.

SPA капсула Cocoon Wellness Pro

Професионалната мултисензорна SPA капсула Cocoon Wellness Pro позволява да се получи бърз и изключително устойчив ефект на подмладяване, редуциране на телесното тегло, видимо намаляване на обиколките в сантиметри, както и цялостна антицелулитна програма (активен лимфен дренаж, най-вече в проблемните зони на тялото), лечение специално за бюст и деколте, отслабваща терапия и не на последно място релаксация (отнемане на напрежението и стреса, хроничната умора и депресивното състояние). А резултатите идват още след първата процедура!

  • Биологичният коктейл от природни съставки допълнително прави кожата жизнена, стегната и сияеща.
  • Редуцирането на телесното тегло и намаляването на обиколките в сантиметри се постигат чрез стимулиране на обменните процеси в организма и горенето на калории.
  • Най-новата капсула от продуктовото портфолио на Sybaritic повишава защитните сили на организма, като по този начин предпазва от остри респираторни заболявания и вирусни инфекции.
  • Антицелулитната програма на апарата Cоcoon Wellness Pro включва активен лимфен дренаж в проблемните зони на тялото.
  • Други уникални действия на капсулата са детоксикацията (спомага за микроциркулацията и извеждането на токсини от организма); подобряване качеството на съня; енергизирането и ускоряването на оздравителните процеси.

SPA капсула Cocoon Wellness Pro

Цени за мултисензорна SPA капсула Cocoon Wellness Pro:

1. Инфрачервена сауна, вибриращ масаж и аромотерапия - 25 лв, (тяло)
Пакетна цена за 8 процедури 160 лв., а не 240 лв. (10 процентово намаление на пакета)

2. Антицелулитна програма за тяло - по избор
- отслабваща
- стягаща
- биостимулираща
Цена на процедура- 50лв.
Пакетна цена за 8 процедури- 350лв., а не 400 лв. (10 процентово намаление на пакета)

3. Лице-почистване, масаж и втриване на ампула по избор с (екстрат от конски кестен, сенегалска акация,алое вера,с бамбук и китайскаглина, морски водорасли) и.н
Цена на процедура -20лв.

4. Процедури лице и тяло - подмладяващи и подържащи процедури, копринена грижа за лице и тяло, втриване и  избор на ампула.
Цена една процедура -60лв.
Пакетна цена: 8 процедури 420лв.,  а не 480лв (10 процентово намаление на пакета)

Телефон за контакти: 02/494 08 00

Dдрес: 1404 София, жк „Манастирски ливади-Б“, бл. 65, сграда „ЕВРОЦЕНТЪР“

e-mail:  info@oxylife-sofia.com

www.oxylife-sofia.com

 

Още от "Полезно"

Играй и спечели диск с медитация - ПРИКЛЮЧИ

Играй и спечели диск с медитация - ПРИКЛЮЧИ

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят диск с медитация, която помага за справяне с безсънието. Участвайте в играта като оставите коментар под статията с правилния отговор на въпроса.

Десeт важни съвета за страдащите от псориазис

Десeт важни съвета за страдащите от псориазис

Псориазисът е рядкосрещано заболяване, но в световен мащаб от него страдат ок. 80 милиона души.

Интимна хигиена

Интимна хигиена

За чистота, чувство за свежест и здраве. Интимният тоалет е грижа за здравето, напомнят специалистите.