Играй и спечели диск с медитация - ПРИКЛЮЧИ

36 коментара0/5

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят диск с медитация, която помага за справяне с безсънието. Участвайте в играта като оставите коментар под статията с правилния отговор на въпроса.

Играй и спечели диск с медитация - ПРИКЛЮЧИ
 © istockphoto.com

ДИСК С МЕДИТАЦИЯ" ИЗЛЕКУВАЙ БЕЗСЪНИЕТО. ТЕХНИКА ЗА СПОКОЕН СЪН" ПЕЧЕЛЯТ:

Поради непредоставени данни в рамките на 7 дни от страна на Lunna_Neti дискът печели Tim

          ------------------------------------------------------------------------

Трима от регистрираните потребители на Rozali.com могат да спечелят диск с медитация от Милена Голева - "Излекувай безсънието: Техника за спокоен и възстановяващ сън".

 

Отговорете на въпроса: С какви вълни е композирана Техниката за спокоен и възстановяващ сън на Милена Голева?

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 23.03.2017 г. до 23:59 часа на 29.03.2017 г.

В играта участват само отговорите, оставени в коментар под играта 

На 30.03.2017 г. на същата страница ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 дни да изтегли нов участник.

медитация

Безсънието е един от проблемите на съвременното общество. Обремененo от ежедневния стрес и безбройните задачи, съзнанието ни работи на пълни обороти. Дори да не сме на работното място. Дори да сме решили да си отпочинем. Притесненията, предстоящите задачи и куп други мисли занимават съзнанието ни и пречат да се отпуснем. Често дори не можем да заспим или сънят ни е неспокоен. Освен умора на следващия ден обаче безсънието крие и куп рискове за здравето, сред които проблеми с сърдечносъдовата и нервната система, отпадналост, нисък имунитет и т.н. Често пъти лекарите предписват най-очевидното за справяне с безсъние, а именно - лекарства. Лекарствата обаче третират симптома, не лекуват проблема в дълбочина. Затова все повече хора прибягват към алтернативни методи, един от които е медитацията.

Според проучвания медитацията преди лягане може да ни помогне да се отърсим от натрупаното напрежение и да си осигурим здрав и носещ истинско отпочиване сън. Медитацията е едно време, което да "подарим" на себе си, да се отблагодарим на тялото и ума си и да им дадем шанс да отморят.

Излекувай безсънието: Техника за спокоен и възстановяващ сън

Ако заспиваш трудно. Ако се будиш през нощта. Ако се събуждаш уморен, без тонус и без настроение. Тази великолепна водена медитация за сън е създадена точно за теб. С нежния си и успокояваш тембър Милена Голева ще влее в теб чувството на дълбок вътрешен мир.

милена голева

Ще ти даде възможността да програмираш часа на сутрешното си събуждане. Ще ти даде изключителната възможност да програмираш утрешния си ден, Ще те окъпе от напрежението на отминалия ден. И нежно и неусетно ще те въведе в дълбок, спокоен и възстановяващ сън. Нещо повече, всяка сутрин ще се събуждаш отпочинал, бодър и в чудесно настроение.

Недей да броиш овце :) ! Спести си взимането на хапчета! Заспивай лесно и приятно! Постепенно  ще забравиш за безсънието и ще си лягаш, предвкусвайки удоволствието да останеш насаме със себе си

Тази медитация се случва в много специална лечебна атмосфера. Музиката към нея е създадена от австралийския автор Кристофър Лойд Кларк. Тя е композирана с тета вълни, специално за да въвежда в състояние на спокоен сън, да отмива стреса в дълбочина, да доведе до дълбок физически покой, значително и дълготрайно да намалява тревожността, да синхронизира двете полукълба на мозъка, да лекува. Времетраене 50 мин.

Тета вълните се генерират от дясното полукълбо на мозъка ни. Те са границата между съзнанието и подсъзнанието. Помагат ни да достигнем до неподозирани дълбочини, отърсвайки се от неприятните негативни мисли и дори да променим начина си на мислене. Тета вълните се свързват с повишаване на креативността на хората и тяхното вдъхновение.

диск медитация

Художник на корицата: Евгения Войнова

Позволи на древните техники да направят съвременния ти начин на живот по-качествен!

Повече за Милена Голева можете да научите на: milenameditations.com

36 коментарaДобави коментар »

BonBonita

От BonBonita27.03.2017, 22:06 ч.

Дискът е композиран с тета вълни.

Виж всички коментари за "Играй и спечели диск с медитация - ПРИКЛЮЧИ".

Още от "Полезно"

Жабурене с олио - за какво е полезно?

Жабурене с олио - за какво е полезно?

Чували ли сте за ползите за здравето и красотата от жабуренето с олио. Това е една от новите-стари мании в интернет, която всъщност произхожда от Аюрведа. Научете повече за жабуренето с олио и евентуалните ползи за здравето, които носи.

Специализирано арт ателие за деца и младежи със синдром на Даун

Специализирано арт ателие за деца и младежи със синдром на Даун

Фондация „Интегрирано образование” провежда специализирано седмично арт ателие за деца и младежи със синдром на Даун.

Болница „Вита” прилага иноватитен оперативен метод на тазобедрената става

Болница „Вита” прилага иноватитен оперативен метод на тазобедрената става

Селективната остеоиндукция може да предотврати ендопротезирането на тазобедрената става