Лечение с дестилирана газ

0 коментара0/5

Ако традиционната медицина смята дадено заболяване за нелечимо, то нетрадиционната медицина е на друго мнение. Вижте какви са лечебните свойства на дестилираната газ.

Лечение с дестилирана газ

Мнозина я наричат медицинска газ, но реално това е обикновена газ, която се използва в домакинството, при газовите лампи и печки или като гориво за автомобили. Но преди да се използва с медицинска цел, бива дестилирана, като така се пречиства от токсичните за организма съставки.

За мнозина лечението с газ звучи не само налудничаво, а и опасно. Но някои хора твърдят, че именно лечението с газ е това, което ги е излекувало от сериозни заболявания, при които традиционната медицина е била безсилна.

Какви заболявания лекува дестилираната газ?

От лечението с дестилирана газ се повлияват добре хората, страдащи от диабет, артрит, ревматизъм, остеопороза, автоимунни и ракови заболявания, кандидоза, заболявания на лимфната система, храносмилателни проблеми.

Приемането на дестилирана газ има силно детоксикиращо и очистващо действие. Тя убива всякакви микроби и гъбички, укрепва имунната система, пречиства кръвта.

Как да приемате дестилирана газ с лечебна цел?

Обикновено дозата дестилирана газ, която трябва да приемате с лечебна цел, е една супена лъжица на ден сутрин преди хранене. 

Друг метод е да капнете няколко капки (първия ден една, втория - две и така всеки ден увеличавате дозата) върху бучка захар. Този начин се прилага за лечение при диабет, например. 

Мнозина се притесняват от количество като една супена лъжица и предпочитат да приемат не повече от 2 до 5 капки на ден.

Възможно е да се появят странични ефекти като гадене, повръщане, загуба на апетит, но с времето те отшумяват.

Продължителността на лечението варира в зависимост от проблема - може да е седмица, две, месец или повече. Може да правите почивки през две седмици или през месец.

Няма строги правила и рецепти, тъй като традиционната медицина не признава методът за лечение с дестилирана газ като ефективен. Но раково болните твърдят точно обратното, че лечението с дестилирана газ е това, което ги е вдигнало на крака.

Как да дестилирате газ в домашни условия?

В някои аптеки може да намерите т.нар. медицинска газ, която обаче е много слаба като действие. Ако искате да добиете такава у дома, за да я дестилирате, ви трябват газ, която може да купите от железарията, активен въглен, марля или филтърна хартия. Във фуния слагате няколко пласта марля (или завита като конус филтърна хартия), отгоре слагате активния въглен и изсипвате бавно 200 мл газ. Сменяте марлята (хартията) и активния въглен и същите 200 мл газ отново ги минавате през филтъра. На третия път филтрирате само през марля или хартия, без въглен. 

29.05.2017/Ели Йорданова

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Лечение с дестилирана газ".

Още от "Нетрадиционна медицина"

Ако имате главоболие

Ако имате главоболие

Спрете болката с китайското изкуство хоку.

6 природни средства срещу горещините

6 природни средства срещу горещините

Колкото повече се покачват температурите, толкова по-упорито става търсенето на спасение от горещините. Освен дискомфорта, който причинява, жегата може да е и опасна за здравето. Затова предлагаме ви 6 природни средства срещу горещините.

Масаж на стъпалата – акупунктурни точки

Масаж на стъпалата – акупунктурни точки

Масажът на стъпалата е нетрадиционно лечение на редица болести. Чрез масаж на стъпалата се стимулират акупунктурни точки, всяка от които отговаря на съответен орган от човешкия организъм.