Смущения в ерекцията - отговори

12 коментара2/5

Отговорите на д-р Давидов на зададените към него въпроси.

 

d-r Davidov.jpgПриятелят ми е на 32 години и има проблем с ерекцията - или въобще не е способен за осъществяване на акт, или при извършването му еякулира много бързо,в същото време сякаш не признава че това е проблем. Към кого да се обърне за адекватна помощ, посещавали сме известна столична клиника за такива смущения,където ни поискаха една голяма сума за да "го оправят".
Отговор: Уместно е микробиологично уточняване на състоянието, т.е. посявка на еякулат в микробилогична лаборатория и последваща преценка за допълнителни изследвания и лечение. Желателно е ако на приятелят ви не е извършвано подобно изследване до момента да бъде инструктиран от лекар микробиолог или уролог.

Когато човек не пуши и пие малко и няма излишни килограми, а има проблеми с ерекцията, какво е решението? И къде може да получи добра консултация?
Отговор: Желателно е да се изследват нивата на холестерол и артериалното налягане. Има набор от специализирани диагностични процедури, които се извършват от Уролог. Заповядайте в урологичния кабинет в Токуда Болница.

С приятеля ми имаме проблем, който много ме измъчва. Той е на 30 години, а аз на 24 и все по-рядко имаме контакти. От 8 месеца сме заедно и дори в началото имахме подобен проблем, след което последва по-добър период в това отношение, но нещата пак се върнаха. Притеснявам се, защото той е още прекалено млад. Въпросът ми е какво ще ме посъветвате, нормално ли е? Явно не и дали причината не е в мен. Чувставам се отхвърлена, нежелана. Как можем да се свържем с вас, давате ли консултации в кабинета си и какви са условията за записване на час при вас? За сведение,ще ви кажа,че понякога имаме полов контакт на 3 седмици само веднъж, което за мен не е нормално. Говорили сме за този проблем с него,а той ми казва, че няма желание, което ме навежда на мисълта, че проблемът е в мен- не ме желае, защото ако беше чисто медицински или психологичен, нямаше да ми отговори, че няма желание.
Отговор: Урологичната консултация би потвърдила или отхвърлила органично заболяване. След което консултация с професионален сексолог би помогнала при евентуален психологичен проблем. За консултация може да се обадите на тел. 403 4910.

Възможно ли е липсата на желание за полови контакти и смущенията в ерекцията да са причинени от натрупана умора, стрес на работното място или лични проблеми и какво препоръчвате в този случай?
Отговор: Натрупаната умора и стреса на работното място са едни от водещите причини за смущения в ерекцията при съвременния мъж. Личните проблеми също могат да окажат подобно влияние. След категорично отхвърляне на урологичен проблем решението е продължителна почивка.

Моят приятел е на 27г. и проблемът при него е такъв че не може да свършва или е много трудно, не го боли, не изпитва дискомфорт, това удължава сексуалния ни контакт, което от една страна е добре, но от друга не. Започваме да се притесняваме, но не сме посетили лекар. Вашето мнение какво е? Каква е причината? Заедно сме от 7 години и много се обичаме и искаме наследник което е нормално.
Отговор: Състоянието, което описвате изисква подробно урологично изследване и диагностика. За консултация може да се обадите на тел. 403 4910.

На какво се дължи разкъсването на кожичката на главата на пениса, което води до болка при полов акт? Как се възстановява същата, дали решението е обрязване, каква е диагнозата и какви са последствията от това разкъсване - опасно ли е?
Отговор: Разкъсването, което описвате се дължи на скъсяване на кожичката. Диагнозата е Frenulium breve , което преведено означава „къса юздичка”. Обрязването не е задължително. Решението е строго хирургично като става въпрос за кратка безболезнена хирургична процедура.

Семейство сме от 13г., но имаме силно сексуално желание един към друг. Съпругът ми няма проблем първоначално с ерекцията ,но по време на акта нещо се случва и ...после трябва да положа доста усилия за да се върне в еректирала форма.Т ова нещо е от 1 месец насам и определено съпругът ми е притеснен. Наистина има много неща, които го тормозят-и в службата ,и финансови затруднения,имаме 3 деца и ни е доста напрегнато. Но имайки предвид честата сексуална активност и на двама ни до сега един към друг, това положение в момента ни притеснява и двамата.
Отговор: Натрупаната умора и стреса на работното място са едни от водещите причини за смущения в ерекцията при съвременния мъж. Не е излишна урологична консултация за установяване и на по-сериозен здравословен проблем.

Мъжът ми е опериран преди 12г. от аневризма на аортата. От
тогава няма желание за секс.8580_0.jpg Възможна ли е промяна в неговото поведение?
Отговор: Промяна винаги е възможна, би помогнала среща със специалист уролог. При възможност носете със себе си медицинска документация.

С приятеля сме от 3 години заедно,но той има проблеми с ерекцията от самото начало. Не говорим много затова и пиша без негово знание. Той е на 24 години. Ходил е на консултация и твърди, че всичко при него е наред. Но още не получава нужната ерекция. Какъв може да е проблемът при него на тази ранна възраст?
Отговор: Проблемът може би е по-скоро психологичен, но е желателно урологично уточняване. За консултация може да се обадите на тел. 403 4910.

Със съпругът ми правим редовно секс,почти всеки ден,но той свършва два пъти в седмицата. Това нормално ли е? Той е на 44 год и понякога при секс губи чувствителност, след това получава и лек сърбеж! На какво се дължи това?
Отговор: Сърбежът би могъл да се дължи на инфекциозен момент. Останалите оплаквания следва да се уточнят от специалист уролог.

Аз сам на 40год, а мажът ми на 47. От 2 години не сме правили секс, на мен вече много ми липсва. Мензисът започна да ми идва по два пати в месеца получавам често сърцебиене почна акне да ми избива, често ме боли глава а от нерви почвам да получавам тикове вече.Той казва, че вината не е в мен и че не му се иска повече, не иска да коментира. Какво да правя?
Отговор: При съпруга ви следва да бъдат уточнени нивата на тестостерона в кръвта, след урологична консултация. Вашите оплаквания са повод за посещение при гинеколога ви.

Моят проблем е свързан със загубата на ерекция по време на половият акт и в повечето случаи не се възстановява. Аз съм на 28 години и този проблем датира от известно време. Освен това през нощта ставам да уринирам поне по три пъти на вечер и не знам дали има някаква обвързаност с посочения по-горе проблем. Предполагам, че ще се наложи да посетя специалист,моля за Вашето мнение иначе нямам други оплаквания или някакви хронични болести.

Отговор: Предположението ви че се налага да посетите специалист е напълно правилно. За консултация може да се обадите на тел. 403 4910.

Моят приятел има проблем - той е на 21г., а когато го правим, трае само 3 мин. Защо е така? В началото мислех, че е защото не е правил секс скоро, а после, че адски много го възбуждам, но се оказа,че нормално издържа толкова. Иска да взема лекарства за издържане, но аз искам той да отиде на лекар предварително или да се консултира с някого по въпроса. Какво е вашето мнение.
Отговор: Консултация със специалист винаги е най-доброто решение. За консултация може да се обадите на тел. 403 4910.

Моят съпруг има този проблем. Най-напред всичко е наред, но след малко нещо става и нищо не става. Мъжът ми пие лекарства за кръвно Ауронал, Лориста, Ренаприл, Дехидратин нео. Питала съм го дали причината е в мене. Казва , че не е. Но има и нещо друго. Преди две години приключи връзка с друга жена, която не съм сигурна колко е продължила. За мен беше голям шок, защото нищо не подозирах, но нещата се разкриха доста брутално от съпруга на другата. По време на тази връзка не е преставал да прави секс с мен и не е имал проблеми. Но от друга страна тогава не пиеше лекарства. Въпросът ми е на какво се дължи проблема според Вас?

Отговор: Повишеното кръвно налягане и вероятно съпътстващите го начални атеросклеротични промени определено влияят негативно върху ерекцията. Психологичната травма също има значение. Желателно е изследване на нивата на тестостерона след консултация със специалист уролог.

Как може да се продължи времетраенето по време на акта?да се преодолее бързото свършване?
Отговор: Причината за преждевременна еякулация се установява след подробен урологичен преглед. За консултация може да се обадите и да си запазите час на тел. 02/ 403 4910 или 02/403 4000.

Приятелят ми вече една седмица е на легло с подут тестис и болки в него. Ходихме на уролог и той ни каза, че е нормално, това е от настинка и е засегнат тестиса сега от толкова антибиотици. Вече няма болка но отока не спада. Нормално ли е по-бавно да спада отока или не?
Отговор: Възможно е след остро възпаление да се образува течност между тестиса и неговите обвивки. При задържане на отока е необходима консултация с уролог за уточняване на състоянието.

Как мога да дойда на консултация при вас?

Отговор: За консултация може да се обадите и да си запазите час на тел. 02/ 403 4910 или 02/403 4000.

12 коментарaДобави коментар »

kiko12

От kiko1216.06.2017, 19:39 ч.

Аз пък пих едни таблети от [Линк]

Виж всички коментари за "Смущения в ерекцията - отговори".

Още от "Консултации"

Псориазис - отговори

Псориазис - отговори

Отговорите на д-р Денчева на зададените към нея въпроси.

Подмладяваща ELOS технология за възстановяване на отпуснатата кожа

Подмладяваща ELOS технология за възстановяване на отпуснатата кожа

Консултации с д-р Росица Денчева по темата "Подмладяваща ELOS технология за възстановяване на отпуснатата кожа"

Протезиране на колянната става

Протезиране на колянната става

Консултация с д-р Васил Яблански на тема „Протезиране на колянна става“.