Ирисовата диагностика е един авангарден, безвреден и алтернативен начин за проверка на здравословното състояние на човек. Дори да сте скептично настроени, няма да си навредите по никакъв начин, ако се подложите на ирисова диагностика.

 Към пълния текст

«123456789»

85 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

teditrifonova

teditrifonova14.03.2017, 19:05:44 ч.

Мога да кажа с ръка на сърцето, че Никола Алексиев от Плевен много ми е помогнал. Първо като бях малка благодарение на неговите билки и добър логопед излекува много сериозно заекване. В последствие имах проблеми с бъбреците - също ми помогна. На скоро ми се появи една алергия, която докторите така и не можаха да диагностицират от какво се появява и ми беше писнало да пия ефестад. Отидох при него , той ми даде един сироп и след известно време алергията напълно изчезна. За тези хора, които казват, че предписва едно и също мога да кажа, че каквото и лечение да се започне , трябва да се изчисти тялото задължително. Много съм му благодарна , че ми е помагал, когато докторите не могат да помогнат.

Послепис: За да има някакъв ефект , трябва билките да се пият редовно, не бива да се очакват резултати на 2-рия ден.

Отговори на teditrifonova

Isabel

Isabel24.02.2016, 22:07:08 ч.

Искам да споделя за ирисовата диагностика.От много години се доверявахме на др.Димитрова от варна,която има и дрогериа до кабинета си.Започнах да ходя при нея,заради водна киста на яйчника и през цялото време твърдеше че е изчезнала вече.Корема започна да ме боли,стана издут и твард.Питах я да не е от кистата или нещо друго,но ме уверяваше че имам колит и всичко е на нервна почва.Всеки път ми казваше че съм добре,гледа ми уж всички органи и всичко е нормално.Отидох да проверя на видеозон и се оказа 16см схоколадова киста срастнала с червата и сега сам без яйчник и тръба.Уверяваше ме и че щитовидната ми жлеза е добре,да но се оказа зле.Сега се чудя кое първо да оправям.Когато пропусниш месец да отидеш ти казва че не е хубаво да си прекъсваш лечението.Няма да описвам и нещата на майка ми,че стана много дълго,двете ходехме от години.Пиша всичко това за такива като нас,които са решили да се лекуват чрез алтернативна медицина да внимават на кои се доверяват.

Отговори на Isabel

mgl

mgl02.02.2015, 09:47:00 ч.

Реплика към Галя

Много моля за координати на Георги-ходихте ли вече при него , доволна ли сте?

Отговори на mgl

roko6306

roko630617.10.2013, 04:34:59 ч.

Абе хора направо не мога да повярвам какви глупости се пише за този човек ! Ползвам услугите му от 7-8 години.Специално на мен ми е помогнал на 100 % ! Коригира грешките на ,,светила,,в нашата медицина.Винаги съм го препоръчвал на близки и приятели и АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ са имали положителен резултат.Никога не съм се срещал с него очи в очи. Винаги съм се консултирал по телефона.В момента живея в чужбина но това не ми пречи да си поръчвам билки и тук.Просто си мисля,че който е доволен си казва ,,бог да го поживи,, и тва е ! А тук са мненията на тези на които по един или друг начин не е помогнал.Мисля,че много е важно да повярваш и УПОРИТО И ТОЧНО да следваш указанията.При всички положения гарантирам (колкото и смешно да звучи) че човекът не е шарлатанин и действително желае да помогне на хората ! А това че сам си пише хвалебствията е направо смешно.Естествено всичко това е мое мнение,но нали точно за това е форума ?

Отговори на roko6306

Stefan

Stefan24.02.2013, 20:29:54 ч.

Здравейте,
Този Никола Алексиев мисля, че на 99 процента сам си пише положителните отзиви. Може и да разбира от ирисова диагностика, но дотам. Няма хабер от медицина. На всички дава едни и същи билки за пречистване и после в зависимост от болестта добавя някакви билки - кое откъдето е чул. Всичко около 100 лв., който се хване, все някъде сработва. Комерсиален, направил е цял конвейер за печелене на пари. След като ги получи обаче, не очаквайте особено внимание.

Щях да падна на задника си като разбрах, че лекува и дистанционно.
Разбира се, не е изключено и да Ви помогне случайно.
Ето ви едно от неговите писма в отговор на запитване за проблем. Който иска да пробва – ще получи нещо подобно:

“Здравейте, можем да ви помогнем за вашия проблем, не е необходимо да идвате - буквално утре мога да ви изпратя билки по куриер с наложен платеж :
Ние лекуваме винаги причината, не следствието за дадено заболяване
но в организма има 3 органа, ако не са добре, водят до други здравословни проблеми - а именно жлъчката, черния дроб и щитовидната жлеза 90 % от хората имат камъни в жлъчката без да знаят - те не се виждат на ехогрогаф - каналите на нея и на черния дроб са свързани , както и щитовидната жлеза- симптоми- главоболие,световъртеж, горчив вкус в устата,нервност, безсъние, стомашни проблеми... хормононален дисбалант-това е щитовидна жлеза
първо трябва да изчистите жлъчката - ще отделите камъните с изпражненията си , след това почвате другите билки- няма да се излекувате веднага, един пакет ви билки ви стига за 2 месеца, трябва поне 6 месеца лечение, а резултата ще го видите на 20-я ден още
лечението ще ви струва :
за главоболието: камъни в жлъчката билка - 10 лв, черен дроб- билка- 10 лв, сироп за алергия черен дроб и депресия-10 лв, билка щиовидна жлеза - 10 лв, 3 пакета билка, която се прави като компрес и се слага на главата като тесто - 3 х 10 = 30 лв, компреси за шипове- 10 лв.
за бъбреци:(ако се отнася за вас или друг човек) - билка камъни в жлъчата- 10 лв, билка щитовидна жлеза 10 лв, билка черен дроб 10 лв, билка простата-10 лв, билка херния-10 лв, билка мъжка сила- 10 лв, билка бъбреци 10 лв, 2 броя за кръвното и нервите - 20 лв

мога да ви изпратя билките с наложен палтеж и дискове с отзиви на пациенти.
разгледахте ли в сайта ми качени отзиви от излекувани от мен пациенти. всички са качени и в у туб

[Линк]

м-тел : 0885 211 907

глобул : 0897 855 783

виваком : 0877 232 797

Отговори на Stefan

mis_miki

mis_miki23.02.2013, 14:48:59 ч.

Здравейте, аз също бях на ирисова диагностика при Никола Алексиев и ми изписа билки, но стана така, че не мога сега да ги пия, и вероятно не е тук мястото, но не знам къде да пиша и за това. Мисълта ми е такава, че мога да продам билките на човек който си купува билки от там или тепърва ще си купи.Купила съм всичко за 80 лв. но ще ги дам за 60, а може и по-отделно, като доставката е за моя сметка. Имам билки за : бъбреци(камъни и възпаления),черен дроб и жлъчка,щитовидна жлеза(нерви, сърце,депресия,страхова невроза и др.),специална 3-дневна схема за изчистване на камъни в жлъчката,билкови хапчета за възпалени яйчници,билкови хапчета за стави, кости, билки за остеопороза, артрит, имам всичко по 2 пакета , като един пакет билка стига за 2 месеца. Извинявам се ако прозвучи като реклама, но могат да помогнат на някои вместо да стоят вкъщи.Ако има желание някои да ми пише.

Отговори на mis_miki

Bella77

Bella7724.01.2013, 13:48:36 ч.

Искам да споделя мнението си за доктор Никола Алексиев от град Плевен и неговата ирисова диагностика. Много Ви моля, преди да започнете да пиете билките дадени от него за лечение си задайте въпроса дали си заслужава човек да рискува със здравето си??? След посещение при него и точно спазване на инструкциите дадени от него за приготвяне на отварата от билки и начин на приемане още на първия ден получих световъртеж, отпадналост, прилошаване и сърдечни пристъпи. Веднага постъпих в болница и там установиха натравяне на организма. След седем дневен престой и лечение вече съм добре! Не се доверявайте на доктор Никола Алексиев от Плевен, не рискувайте живота и здравето си!

Отговори на Bella77

Djei

Djei10.11.2012, 21:57:14 ч.

Някои може ли да ми даде съвет как мога да се иэлекувам с билки от миома Не искам да се оперирам Някой ходил ли е при Д-р желясков

Отговори на Djei

Djei

Djei10.11.2012, 21:48:44 ч.

Реплика към Ема

Эдравей Ема иэвиняваи ако те притеснявам но прочетох че си ходила при Д-р Желясков и искам да те попитам дали ти е помогнал Виждам че е било отдавна но ме интересува мнението на някои който е бил при Д-ра эащото ми откриха миома и гинеколога ми е на мнение че трябва да се оперирам а аэ не искам БЛАГОДАРЯ ТИ

Отговори на Djei

Kremena

Kremena03.10.2012, 14:54:48 ч.

здравейте на всички бих искала да ви попитам дали знаете в орешака е имало пак ирисов диагностик как се казва и телефон за връзка влагодаря предварително

Отговори на Kremena

Добави коментар »

«123456789»

Коментари за "Ирисова диагностика"
Страница 1 от 9 • Коментари 85

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.